Spring naar hoofd-inhoud

mestrobot

Altijd een nette stal met de JOZ-Tech stalreinigingsrobot! Deze volledig automatische mestrobot voor melkveestallen heeft een zeer hoge capaciteit. De stalvloer, ligboxen en dus ook uw koeien blijven schoon.

Deze diervriendelijke machine met geruisloze aandrijving houdt de mestgangen schoon door op gezette tijden door de mestgangen te schuiven. U kunt een onbeperkt aantal reinigingsroutes programmeren. Zo kunt u bijvoorbeeld de wachtruimte reinigen ná het melken. De machine kan ook vrij rijden.

De robot werkt met transponders en draait op twee onderhoudsvrije accu's. Zowel de watertanks als de accu's worden automatisch gevuld, via een systeem in of buiten de stal. De robot communiceert draadloos met het basisstation, dat is aangesloten op het internet. U kunt uw systeem op een computer, tablet of smartphone controleren en instellen. Ook onze monteurs kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online ondersteuning bieden: Schout Heikant ontzorgt u!

De JOZ-Tech stalreiniger is geschikt voor vrijwel alle ligboxstallen. Hij reinigt probleemloos grote oppervlaktes, wachtruimtes en mestgangen en dwarspaden in alle breedtes vormen geen probleem. 

Deze mestrobot is uitgerust met een sproei- en hefinrichting. De sproei-inrichting maakt dat droge gedeeltes in de stal optimaal gereinigd worden. De hefinrichting is voor te programmeren om probleemloos een oversteek over de voergang te maken of een steile helling op of af te rijden. 

voordelen JOZ-Tech

  • schone en droge klauwen van uw dieren
  • schone ligboxen en betere hygiëne
  • schone uiers
  • arbeidsbesparend
  • reinigt het de complete stal: de vloer, langs de gevel, de wachtruimte en doorsteken
  • hoogste capaciteit
  • diervriendelijke afwerking en voorzien van koebeveiliging

Meer weten over deze ideale stalreiniger? Neem contact met ons op.