Spring naar hoofd-inhoud

Elektrische afrastering - schrikdraad

Bent u op zoek naar schrikdraadapparatuur met een grote bedrijfszekerheid, hoog vermogen, lange levensduur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Schout biedt elektrische afrasteringen van marktleider Gallagher. U kiest hiermee voor hoogwaardig en duurzaam materiaal. Gallagher heeft een zeer groot aanbod voor (professionele) weides met allerlei dieren, zoals paarden, rundvee en schapen.

Naast een ruim assortiment Gallagher-producten kunt u in onze winkel ook kiezen voor een budgetoplossing in bijvoorbeeld lint, draad, koord en isolatoren. De schrikdraadapparaten werken op het lichtnet, op batterijen, met een accu of op zonne-energie. Ook voor de toebehoren kunt u bij ons terecht, zoals weidepalen, verplaatsbare palen, spanners, schroeven, gereedschap en haspels. Voor het draad kunt u kiezen uit vidoflex, cord en verzinkte draad. Het lint hebben wij in reguliere of turbo-uitvoering (1 cm, 2 cm of 4 cm; wit, bruin of groen). Ook bieden wij isolatoren voor draad of lint en hoek- en afstandsisolators. 

Offerte en advies

Vraag de complete catalogus van Gallagher aan of vraag ons om advies. Wilt u een offerte? Stuur ons de afmetingen van uw perceel of e-mail ons een tekening. Ook kunnen wij de montage van uw elektrische afrastering voor u verzorgen of storingen verhelpen. Neemt dit wat tijd in beslag, dan krijgt u van ons een leentoestel mee.